tiistai 2. kesäkuuta 2015

Miten Cybex istuu tuotevalikoimaamme?

Olemme profiloituneet 1980-luvulta saakka soututarvikkeiden ja Concept2 tuotteiden myyjinä, ja vuodesta 2009 myös Wattbiken maahantuojina. Olemme ottaneet askelen eteenpäin yhdessä kumppanimme, Ruotsalaisen Concept Träningsredkapin kanssa. CTR on Euroopan suurin Cybex edustaja, joka huolehtii ja varustaa mm. sekä Tukholman kaupungin että Ruotsin armeijan kuntosalit.
Cybex kiinnittää erityistä huomiota biomekaniikkaan laitteita kehittäessään. Soutuvalmentajalle tämä käy järkeen, sillä kaikki soutajat tietävät että hyviin tuloksiin vaaditaan hyvin viritetty vene. Nimenomaan soutajan työskentelyasennon tulee olla hyvä jotta veneellä pääsee huipputuloksin. Tämä pätee luonnollisesti myös kuntosalilla. 

Kuntosalilla biomekaanisesti huolellisesti tehty laite auttaa paitsi parempiin tuloksiin, on se myös turvallisempi käyttäjälleen. Cybex ei ole kaikkein edullisin välinesarja, mutta kuten muillakin aloilla, laadusta kannattaa hieman maksaa, sillä se maksaa itsensä takaisin tekemisen laatuna ja laitteiden kestävyytenä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti