keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Riippumattomaksi yrittäjäksi - kestävyysstudio on loistava mahdollisuus!

Pyöräily ja Triathlon ovat megatrendejä ja hiihto ja soutukin ovat hyvässä nosteessa. Näiden lajien olosuhteet eivät ole vielä läheskään kunnossa, päinvastoin. Uudet tutkimukset osoittavat että ryhmissä tapahtuva harjoittelu on tehokkaampaa kuin yksin harjoittelu, ryhmäharjoittelun kautta tullaan yhä edelleen etsimään kehitystä huippu-urheilussa. Kyllähän me kaikki myös tiedämme että kuntoilijatkin kuntoilevat mieluusti ryhmissä. Iän myötä harjoittelun monipuolisuus tulee entistä tärkeämmäksi. Tällaisessa salissa yhdistelmäharjoitusten tekeminen on äärimmäisen helppoa!

Voimme tarjota Sinulle kustannustehokkaan ratkaisun melko pieniinkin tiloihin, kestävyysharjoittelun tarpeisiin. 50-60m2 tilaan jossa on hyvä ilmastointi ja sosiaalitilat saadaan rakennettua kestävyysurheilustudio esimerkiksi seuraavien kuvien mukaisesti.  
 
Kuten kuvista näkee, voidaan tilaan saada parikymmentä laitetta. Lisää monipuolisuutta voidaan rakentaa juoksumattojen avulla. Juoksumatot ovat suosittuja, mutta huomattavasti kalliimpia kuin kuviin piirretyt laitteet, mutta jos salin pinta-ala kasvaa n. 10m2 voidaan sinne sijoittaa myös mattoja. 

Pieni kestävyystudio soveltuu erinomaisesti sekä salin osaksi että itsenäiseksi saalikseen, yrittäjästä ja ympäristöstä riippuen. Tavallisesta kuntosalin kardinaalit-osastosta tällaisen salin erottaa se, että laitteet on tehty kilpaurheilijoiden kestävyys, -ja intervalliharjoittelua varten. Saliin voidaan asettaa videotykki palvelemaan esim. Pyöräilijöiden sufferfest tai zwift harjoituksia, tai kilpailuja. Nykyaikainen sykeseuranta tulee myös helpoksi ja mahdolliseksi salissa treenatessa. 




1 kommentti:

  1. On kyllä houkutteleva kokonaisuus. Tos on sitä jotain mikä itteä viehättää.

    VastaaPoista