perjantai 18. maaliskuuta 2016

Forever Myllypuro - Voimaa ja Kestävyyttä!

Uusi laitteisto saapui Myllypuroon 8.-10.3. Nyt kaikki on asennettu, avajaiset vietetty ja salilla on palattu normaaliin päiväjärjestykseen. Kannattaa suunnistaa kokeilemaan! 
Forever Myllypuron kotisivuForever Myllypuron avajaisia vietettiin 17.3. Sali on uudistunut siten että voimaharjoittelulaitteet on korvattu vastaavilla uusilla, suurimmaksi osaksi Cybex laitteilla. Voimaa voi tietysti treenata painopakkalaitteilla, vipuvarsilaitteilla ja vapailla painoilla. Vapaiden painojen alueelta löytyy myös tyylikäs Big Iron. Forever Myllypuro on korkea yli 1000m2 tila josta löytyvät myös Spinning ja ryhmäharjoittelutilat.Sali on kalustettu pääosin Cybex laitteilla. Cybex on tunnettu siitä että liikkeiden biomekaniikka on huomioitu todella huolellisesti ja harjoittelu on tehokasta ja turvallista. 


Wattbiket tekevät valmentajan johdolla tapahtuvan pienryhmä, - ja lajitekniikkaharjoittelun mahdolliseksi. Kestävyysharjoitteluun tehty laitteisto on osin kokonaan uutta ja palvelee erinomaisesti sekä Triathlonia, Pyöräilyä, Soutua, Hiihtoa tai yksinkertaisesti vain kestävyyskuntoilua. 


Salilla on 8 Wattbikea, 4 C2 soutua, 3 C2 Hiihtoa, 5 Cybex Juoksumattoa joista löytyy myös matto jolla pääsee 25km/h. 2 Cybex recumbent pyörää ja 1 normaali pystypyörä. Näiden lisänä 4kpl ARC -Trainer askelluslaitteita joilla on hyvä harjoitella jalkojen voimaa, ja myös kestävyysharjoittelu toimii mainiosti. ARC on USAssa käytössä jenkkifudiksessa esimerkiksi linjamiesten jalkaharjoituksissa. ARC-Trainer löytyy myös kaikista USAn armeijan tukikohdista ja monelta NHL joukkueelta. Uutuutena salilla on myös SPARC joka on loistava laite jalkojen tehoharjoitteluun. 

Forever Myllypuro on siis täyden palvelun kuntosali jossa on poikkeuksellisen laadukas urheilijoille suunnattu Kestävyysurheilulaitteisto. Sijainti Myllypuron metroaseman naapurissa tekee paikalle saapumisen helpoksi ja nopeaksi metrolinjan varressa asuville. Salin edessä on myös parkkitilaa joten omalla autolla kulkevat pääsevät paikalle kätevästi. 

Suosittelemme lämpimästi!

1 kommentti:

  1. Harrah's Lake Tahoe - Mapyro
    The Harrah's 밀양 출장안마 Lake Tahoe is an upscale five-star 논산 출장샵 hotel and casino 과천 출장샵 located in 경산 출장안마 Stateline, Nevada. The resort's four hotel towers 울산광역 출장마사지 are

    VastaaPoista